APRICOT SEED OIL

PHYTOSPERMIN
CODE: ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΟΥ ΒΕΡΙΚΟΚΟΥ / APRICOT

Τα Phytospermin προϊόντα, περιέχουν επιλεγμένες πρώτες ύλες από φρούτα και βότανα οι οποίες προέρχονται από το σπέρμα των φυτών, το κουκούτσι. Τα σπέρματα των φυτών θεωρούνται οι πιο συμπυκνωμένες τροφές, καθώς περιέχουν όλα εκείνα τα συστατικά που δίνουν νέα ζωή.

Επιλέγοντας τα προϊόντα Phytospermin αναβαθμίζεται την υγιεινή διατροφή σας δίνοντας στον οργανισμό καθαρή και μοναδική ενέργεια.
Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιηθούν και για το δέρμα.

Συστατικά: 30ml παρθένο έλαιο σπόρου Βερίκοκου/ψυχρής έκθλιψης
Άλλα συστατικά: Κανένα
Οδηγίες Χρήσης: Τοποθετείστε 10 σταγόνες του προϊόντος απευθείας στο στόμα ή σε ένα ποτήρι νερό/χυμό ή στο φαγητό σας και απολαύστε τα διατροφικά συστατικά μίας μερίδας του. To παρόν αποτελεί φυσικό προϊόν διατροφής και δεν περιέχει κανένα από τα γνωστά αλλεργιογόνα. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση.
Οδηγίες φύλαξης: Διατηρείται σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος (<25◦C) ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ *Δεν έχει ορισθεί Σ.Η.Π. (Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη): Βασίζεται στις τιμές αναφοράς της Ε.Ε. σε μια δίαιτα 2000 θερμίδων. Ποσότητα ανά μερίδα (10 σταγόνες – 1 ml) Σ.Η.Π. Extra Virgin Apricot seed Oil 1ml 0%** Μην χρησιμοποιείτε το έλαιο σπόρων βερίκοκου εάν είστε αλλεργικοί στο φρούτο. Τα σημάδια μιας αντίδρασης περιλαμβάνουν ερυθρότητα, οίδημα, εξάνθημα και φαγούρα. Χρησιμοποιήστε μια σταγόνα στο στόμα πριν κάνετε λήψη μιας ολόκληρης μερίδας ή εφαρμόστε μια σταγόνα τοπικά πριν εφαρμόσετε σε μια μεγαλύτερη επιφάνεια του προσώπου ή του σώματος σας, σε περίπτωση που το χρησιμοποιήσετε και στο δέρμα. Λίγα λόγια για το Βότανο Πολύτιμο προϊόν διατροφής με βιταμίνες Το έλαιο βερίκοκου αποτελεί ένα εξαιρετικό προϊόν διατροφής αλλά και προϊόν για εξωτερική χρήση. Από το κουκούτσι απομονώνεται το λάδι του βερίκοκου, με διαδικασία ψυχρής εκχύλισης προκειμένου να διατηρούνται αναλλοίωτα τα πολύτιμα συστατικά του. Το έλαιο του είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα ω-6 Λιπαρά Οξέα-(Λινολεικό οξύ), ω-9 Λιπαρά οξέα (Ελαικό οξύ) και σε βιταμίνες A (Retinol Acetate), B1 (Thiamine), B2 (Riboflavin), B3 (Nikotinamide), Β6 (Pyridoxine), B12 (Cyanocobalamine), B17 (Amygdaline), C (Askorbic acid), D3 (Cholecalciterol), E (Tocopherol acetate). Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην κινεζική παραδοσιακή ιατρική για την θεραπεία ερεθισμών του δέρματος, από την βιομηχανία καλλυντικών για τη παραγωγή διαφόρων προϊόντων περιποίησης προσώπου. Η γρήγορη και χωρίς υπολείμματα απορρόφηση του από το δέρμα, το καθιστά εξαιρετική επιλογή για την περιποίηση της επιδερμίδας σε άτομα με ξηρό δέρμα. Το έλαιο βερίκοκου είναι πλούσιο σε βιταμίνες αμυγδαλίνη ή Β17, ριβοβλαβίνη, πυροδοξίνη, νιασίνη, θειαμίνη, ασκορβικό οξύ, ρετινόλη και πολλές άλλες. Η αμυγδαλίνη θεωρείται κορυφαίος αντιοξειδωτικός παράγοντας. Το έλαιο του βερίκοκου δρα αποτελεσματικά κατά των ελεύθερων ριζών και κατά της πρόωρης γήρανσης, βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση προβλημάτων τους οργανισμού, όπως στην πρόληψη και τη βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων ακόμη και σε ηλικιωμένα άτομα, των τραυματισμών που δημιουργούνται από την επιβλαβή επίδραση της ακτινοβολίας στο δέρμα, στον βλεννογόνο των ματιών, τη ξηροφθαλμία, και τη βελτίωση της όρασης γενικότερα, την περιποίηση της επιδερμίδας, την ακμή, την ξηροδερμία και άλλους ερεθισμούς. Συμβάλει ακόμη στην προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος, σε προβλήματα στο ήπαρ και το πάγκρεας, ραχίτιδας, σε προβλήματα του αναπνευστικού, στην αντιμετώπιση του βουίσματος των αυτιών, στην ενδυνάμωση των οστών, σε φλεγμονές όπως της χολής, της ουροδόχου κύστης και άλλες μολύνσεις των γεννητικών οργάνων, στο έλκος στομάχου και δωδεκαδακτύλου. * Οι πληροφορίες που δίδονται για το φυτό είναι ενημερωτικές και μέρος της παγκόσμιας επιστημονικής βιβλιογραφίας. Δεν αποτελούν ισχυρισμοί των προϊόντων.

Κατηγορίες: , .