Αιθέριο Έλαιο Πορτοκαλιού

CODE : Αιθέριο Έλαιο Πορτοκάλι

Τα προϊόντα ETHERICA, περιέχουν επιλεγμένες πρώτες ύλες από βότανα υψηλής βιολογικής αξίας. Οι ιδρυτές της Amhes έχουν δεσμευτεί να παρέχουν μόνο την υψηλότερη ποιότητα και τα αγνότερα αιθέρια έλαια, έτσι ώστε εσείς και οι οικογένειες σας να μπορείτε να γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι χρησιμοποιείτε μόνο τα καλύτερα για την φροντίδα της υγείας σας. Αυτή η δέσμευση οδήγησε στη δημιουργία ενός νέου προτύπου ποιότητας για όλα τα προϊόντα μας: Η εγγύηση ΕΛΕΦΥΣΥΔ.

Περιγραφή: Tο αιθέριο έλαιο προέρχεται από τον φλοιό του καρπού της πορτοκαλιάς, ενός αειθαλούς φυτού το οποίο ανήκει στην οικογένεια των εσπεριδοειδών. Έχει γλυκιά ή γλυκόξινη γεύση και είναι λιγότερο ή περισσότερο αρωματικό ανάλογα με την ποικιλία και την ποιότητα. Το πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Περιέχει επίσης σάκχαρα, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνη Α.

Ιδιότητες: Έχει αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές ,αντιοξειδωτικές ,απολυμαντικές ,τονωτικές, αναπλαστικές, αντιπυρετικές ιδιότητες . Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στη θεραπεία του κρυολογήματος. Είναι επίσης ένα καλό λεμφικό διεγερτικό καθώς και ηρεμιστικό και χαλαρωτικό για την καταπολέμηση του άγχους, της κατάθλιψης, της νευρικότητας, της αϋπνίας και άλλων καταστάσεων που σχετίζονται με τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Το άρωμα του τονώνει τον κουρασμένο οργανισμό και απομακρύνει την περιττή ένταση. Βοηθά στη μείωση των πανάδων και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος. Είναι ιδανικό για ξηρές και ώριμες επιδερμίδες και βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Mπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αρωματοθεραπεία σε λάδια μασάζ για την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, τη μείωση της έντασης και την ενίσχυση της κυκλοφορίας. Μπορεί να προστεθεί σε καλλυντικά προϊόντα για να βοηθήσει στην αποτοξίνωση, να μειώσει τον ερεθισμό του δέρματος και τις φλεγμονές και να αποκαταστήσει το κολλαγόνο στην επιδερμίδα. Προστατεύει και ενδυναμώνει το αγγειακό πλέγμα που οξυγονώνει την επιδερμίδα. Ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στη μόλυνση της ατμόσφαιρας, δίνοντας της λάμψη και ζωντάνια.

Χρήση-Εφαρμογές: Δεν χρησιμοποιείται απευθείας στο δέρμα. Συνδυάζεται καλά με τα αιθέρια έλαια Λεβάντα, Τεϊόδεντρο, Κανέλλα.

Χρήση στην Αρωματοθεραπεία:
• Ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και δύναμη: Προσθέστε 1 σταγόνα πορτοκάλι σε ένα βρεγμένο σφουγγάρι στο καθημερινό μπάνιο . Ιδανικό για παιδιά
• Αποσμητικό χώρου: Προσθέστε 30 σταγόνες πορτοκάλι σε 300ml νερό σε σπρέι

Οδηγίες Χρήσης με Ασφάλεια:
• Aποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύντε με άφθονο νερό.
• Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού.
• Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα.
• Κάντε τεστ αλλεργικής αντίδρασης.
• Μετά τη χρήση αιθερίων ελαίων εσπεριδοειδών αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο.
• Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
• Χρησιμοποιήστε τα με προσοχή σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Παραμένει σταθερό όταν φυλάσσεται σε κλειστό δοχείο, προστατευμένο από το φως, σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Does NOT contain: yeast, wheat, milk, eggs, gluten, soy, gelatin, peanuts, shellfish, dairy, artificial sweetener, artificial colors, artificial flavors, agave, artificial presernatives and salicylates. To παρόν αποτελεί φυσικό προϊόν διατροφής και δεν περιέχει κανένα από τα γνωστά αλλεργιογόνα.

* Οι πληροφορίες που δίδονται για το φυτό είναι ενημερωτικές για το φυτό και μέρος της παγκόσμιας επιστημονικής βιβλιογραφίας. Δεν αποτελούν ισχυρισμοί των προϊόντων.

Κατηγορίες: , .